Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon

Den italienske avdelingen

 • Italienska avdelningen
 • Italienska avdelningen
 • Italienska avdelningen

  DEN ITALIENSKE AVDELINGEN

  Velkledde og fulle av selvtillit, italiensk stil ligger hele tiden langt framme. Jakten på det aller beste utvalget til butikken har enda en gang ført oss til Italia. Resultatet av reisen ble fire nye varemerker som gjennomsyres av kvalitet og ettertanke; håndsydde skjorter fra Barba Napoli, ukonstruerte dressjakker fra Boglioli, bukser i verdensklasse fra Incotex samt eksklusive assesoarer fra Roda.

  I likhet med italiensk matkultur, der behovet av bra råvarer er stort, spiller fibre og vevteknikker en sentral rolle når det kommer til skredderkunst. I vår italienske avdeling har vi samlet det aller beste fra Italia.  Omtanken for materialet, kjærligheten til håndverket og de minutiøst utformede detaljene skaper plagg anpasset for flere sanser. 

 • Italienska butiken

  ITALIENSK STIL

  Italiensk stil er synonym med enkelhet. En viss nonchelans som kan sammenfattas i begrepet sprezzatura, det å kunne se lekfullt velkledd ut uten å anstrenge seg, noe som portretteres bra i filmen American Gigolo fra 1980. Richard Geres gestalting av en mann som har stor pasjon til sin garderobe fikk verdens blikk til igjen å vandre over ukonstruerte skuldre, forbi nøye vevde stoff og gjennom generasjoner av italiens skredderkunst.

  Italiensk stil er for alle som setter pris på en perfekt skåret dressjakke, mykt formede skjortekrager og dekorative ullslips. Stilen som sier: jeg er intellektuell og velstående, men jeg behøver ikke anstrenge meg for å bevise dette. Plaggene, sydd med millimeterpresisjon, får helt enkelt tale for seg selv.

Filtrere / Sortere
Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-60 av 485
1  2  3  4  ..9  Neste »  |  Vis alle

 • Artikkel 1-60 av 485.