Logg inn

Informasjon angående vintersalget

Vi får en del spørsmål som gjelder salget og når salget starter. Vi har derfor tatt fram noen av svarene på dette:

Care of Carls vintersalg starter i begynnelsen av januar.

Vi har åpent kjøp og samme kjøpevilkår på salgsvarer som andre varer. Det er altså bytte- og returrett som på vanlige varer.

Plaggene som inngår i salget er plagg som i mange tilfeller kun finnes i begrenset antall størrelser, størrelser som finnes på lager av varemerkenes høst- og vinterkolleksjoner som skal selges ut. Dette betyr at de tidløse og klassiske plaggene som er basis i vårt sortiment og tilbys i butikken sesong etter sesong, og også visse ganger uavhengig av sesong, ikke kommer til å inngå blant salgsvarene. Det samme gjelder også for de nyeste plaggene fra varemerkenes vår og tidlige sommerkolleksjoner som også har begynt å komme inn i butikken. Disse kommer heller ikke til å inngå i vintersalget.

Når salget starter får våre kunder (de som har handlet hos oss tidligere) tilgang til salgsvarene to døgn tidligere enn da det ordinære vintersalget starter for alle andre. Våre eksisterende kunder får en personlig invitasjon til førsalget når dette nærmer seg (forutsatt at man ikke har reservert seg i reservasjonsregisteret eller takket nei til nyhetsbrev fra oss – da får man ingen invitasjon til førsalget).  Dette har vi valgt å gjøre for å premiere de kundene vi har i dag, og kunder som stadig kommer tilbake og handler hos oss og for å vise at vi setter pris på det eksisterende kundeforholdet vi har med kundene.

Vi håper dette var svar på noen av spørsmålene du eventuelt hadde. Dersom du har synspunkter eller andre spørsmål så kontakt oss gjerne.

Med vennlig hilsen 

CareOfCarl.no

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »