Logg inn

Informasjon angående sommersalget

Vi får en del spørsmål som gjelder salget og når salget starter. Vi har derfor tatt fram noen av svarene på dette:

Care of Carls sommersalg starter i midten av juni.

Vi har åpent kjøp og samme kjøpevilkår på salgsvarer som andre ordinære varer. Det er altså bytte- og returrett som på vanlige varer (ingen returrett på undertøy).

Plaggene som inngår i salget er plagg som i mange tilfeller kun finnes i begrenset antall størrelser, størrelser som finnes på lager av varemerkenes vårkolleksjoner og som nå skal selges ut. Dette betyr at de tidløse og klassiske plaggene som er basis i vårt sortiment og som vi har i butikken sesong etter sesong, og også visse ganger uavhengig av sesong, ikke vil inngå i salgsavdelingen. Det samme gjelder også for de nyeste plaggene fra varemerkenes høst og tidlige vinterkolleksjoner som også har begynt å komme inn i butikken. Disse kommer heller ikke til å inngå i sommersalget.

Når salget starter får våre kunder (de som har handlet hos oss tidligere) tilgang til salgsvarene tidligere enn nye kunder og har tilgang til vårt førsalg før det ordinære sommersalget starter for alle andre. Våre eksisterende kunder får en personlig invitasjon til førsalget via mail når dette nærmer seg (forutsatt at man ikke har reservert seg og takket nei til nyhetsbrev fra oss – da får man ingen invitasjon til førsalget).  Dette har vi valgt å gjøre for å premiere de kundene vi har i dag som stadig kommer tilbake og handler hos oss og for å vise at vi setter pris på det eksisterende kundeforholdet vi har med disse kundene.

Vi håper dette var svar på noen av spørsmålene du eventuelt hadde. Dersom du har synspunkter eller andre spørsmål så kontakt oss gjerne. Vår kunderådgivning har åpent alle hverdager 8-17.

Med vennlig hilsen 

CareOfCarl.no

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »