✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Informasjon angående vintersalget

Vi får en del spørsmål som gjelder salget og når salget starter. Vi har derfor tatt fram noen av svarene på dette:

Care of Carls vintersalg starter i midten av januar.

Vi har åpent kjøp og samme kjøpevilkår på salgsvarer som andre ordinære varer. Det er altså bytte- og returrett som på vanlige varer (ingen returrett på undertøy).

Plaggene som inngår i salget er plagg som i mange tilfeller kun finnes i begrenset antall størrelser, størrelser som finnes på lager av varemerkenes høst- og vinterkolleksjoner og som nå skal selges ut. Dette betyr at de tidløse og klassiske plaggene som er basis i vårt sortiment, produkter vi har i butikken sesong etter sesong og også visse ganger uavhengig av sesong, ikke inngår i salgsavdelingen. Det samme gjelder også for de nyeste plaggene fra varemerkenes vår- og tidlige sommerkolleksjoner som også har begynt å komme inn i butikken. Disse kommer heller ikke til å inngå i vintersalget.

Når salget starter får våre kunder (de som har handlet hos oss tidligere) tilgang til salgsvarene tidligere enn helt nye kunder og de eksisterende kundene har tilgang til vårt førsalg før det ordinære vintersalget starter for alle andre. Våre eksisterende kunder får en personlig invitasjon til førsalget via brev og mail når dette nærmer seg (forutsatt at man ikke har reservert seg og takket nei til nyhetsbrev fra oss, alternativt registrert seg i reservasjonsregisteret for fysisk reklame – da får man ingen invitasjon til førsalget).  Årsaken til at kundene som har handlet tidligere får tilgang til førsalget er at vi har valgt å gjøre dette for å premiere de kundene vi har i dag og som stadig kommer tilbake og handler hos oss. Dette for å vise at vi setter pris på det eksisterende kundeforholdet vi har.

Vi håper dette var svar på noen av spørsmålene du eventuelt hadde. Dersom du har synspunkter eller andre spørsmål så kontakt oss gjerne. Vår kunderådgivning har åpent alle hverdager mellom 8-17.

Med vennlig hilsen 

CareOfCarl.no

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »