Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • Barbour
 • Barbour
 • Barbour

  Barbour

  I 1894 flyttet skotten John Barbour til Newcastle. Inspirert av nordsjøfiskernes slitesterke klær, sydd av seilduk og dyppet i olje, begynte han å produsere klær for bruk på de regntunge skotske høyslettene og til de vindfulle britiske kystbyene. Siden den gang har Barbour produsert klassiske klær i høyeste kvalitet, for de som kun nøyer seg med det beste.

   

  Klærne skal passe like bra for livet på landet som for shoppingrunden i byen. I dag er Barbour Kongelig Hoffleverandør til Storbritannias samtlige tre hoff.

 • Barbour jackor

  BARBOUR JAKKER

  Fra 1894 og fram til i dag har J Barbour and Sons blitt forvaltet av familien Barbour som, under med- og motgang, holdt stand i sitt engasjement til John Barbours arv i flere generasjoner. Noe som utmerker Barbours klassiske voksede jakker er holdbarhet. Plaggene består av omkring 200 komponenter og 15 000 sting.

   

  Modellene Bedale, Beaufort og Border har, takket være god design og kvalitet, funnes i sortimentet i over 30 år og blitt favorisert av så vel engelskmenn som kongeligheter og popikoner.

  Les mer om Barbour og deres produktsjon »

 • Barbour

  JOHN BARBOUR

  John Barbour er født og oppvokst på en gård i Galloway, sydvestre Skottland. Ved 20-års alder forlot han gården for å prøve lykken på andre siden av grensen, i nordøstre delen av England, der han i 1870 startet sin virksomhet som reisende kleshandler. Ett år etter at han flyttet giftet han seg med sin barndoms kjærlighet Margaret Haining.

   

  Hun ga ham ti barn, stabilitet og oppmuntret han til å kombinere sine ferdigheter og erfaringer for å starte J Barbour and Sons, et firma som skulle få et godt renommè over hele verden.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-60 av 134
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

 • Artikkel 1-60 av 134.