Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • La Martina
 • La Martina
 • La Martina

  La Martina

  Det argentinske varemerket La Martina ble startet i 1980 i hovedstaden Buenos Aires. Varemerket står for arv og tradisjon. La Martina tilbyr det beste innen sporten hestepolo med produkter som brukes både på og utenfor polofeltet. Viljen og målsettingen om å være det beste alternativet kaller de selv 'La Martinas engasjement'.

   

  Hvert produkt som varemerket skaper er nøye utformet og testet for å ha de egenskaper som kreves for å vinne de beste og viktigste turneringene verden over.

 • La Martina kläder

  LA MARTINA & PIKÉN

  Et plagg framfor alle andre som La Martina blir forbundet med er pikégenseren. Dens opprinnelse går å spore til begynnelsen av 1800-tallet, når de britiske militærregimentene begynte å spille hestepolo i formelle klær. For å skille seg selv fra motspilleren begynte man å bruke skjorter med striper i forskjellige farger og nummer på ryggen.

   

  Etter hvert videreutviklet man skjortene og de ble produsert i mykere materiale som dagens pikéstoff og de ble pyntet med spillernes sponsorer. Derav skaptes utseendet på dagens pikégenser.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:


Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-4 av 4

 • Artikkel 1-4 av 4.