Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • Paul Smith
 • Paul Smith
 • Paul Smith

  PAUL SMITH

  Historien om det britiske varemerket Paul Smith starter med en 17-årig sykkelentusiast ved samme navn og en alvorlig ulykke. I løpet av sitt seks måneder lange sykehusopphold etter ulykken møter Paul flere nye venner. Etter at han blir erklært frisk begynner de og møtes på en av stedets puber som ved en tilfeldighet også var populær blant studentene på en kunstskole i nærheten.

   

  Samtalene handler ofte om kjente kunstnere og musikere som Warhol, Kokoshka og The Rolling Stones. Det var her Paul ble bevisst på at han ville vara en del av denne kreative verden.

 • Paul Smith

  PAUL SMITH HISTORIA

  Etter å ha bestemt seg for å bli motedesigner begynte Paul å gå kveldskurs i mønsterkonstruksjon og søm, men han var ikke fornøyd med det og tok seg videre og fikk jobb hos skredderen Lincroft Kilgour på Savile Row i London, en gate som er kjent for alle sine anerkjente skreddere. Etter en del tenkende og mye oppmuntring fra sin kjæreste Pauline åpnet Paul i 1970 sin første butikk på 10 Byard Lane i Nottingham.

   

  Noen år senere, i 1976 for å være helt korrekt, så presenterte han sin første egendesignede kolleksjon av herreklær i Paris, under varemerket Paul Smith.

 • Paul Smith

  PAUL SMITH DESIGN

  Paul Smith har nå vært i bransjen i over 40 år og har etablert seg som en av de mest framstående av britiske designerne takket være sin kapasitet for å kunne kombinere den klassiske herremoten med lekne og humoristiske detaljer. Noen av disse er hans distinkte flerfargede striper som blant annet ses på firmaets logo, sebraen samt Mini Coopern som stadig er med i hans kolleksjoner.

   

  I 2000 ble Paul slått til ridder av H.K.H. Dronning Elizabeth for sin store innsats for britisk herremote.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-60 av 124
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

 • Artikkel 1-60 av 124.