✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Jakker

Filtrere
/ sortere

Underavdeling:

VAREMERKE:

FARGE:

STØRRELSE:

Pris

Rense
Filtrere
 Bailey Field Jacket Navy
Nyhet
2999,-
 Sonic Vest Navy
2999,-
 Lightweight Down Hooded Jacket Black
Nyhet
3799,-
 Hybridge Lite Vest Black
5099,-
 Classic Bedale Jacket Olive
Fra 3299,-
 Nylon Ultralight Down Jacket Navy
5799,-
 Sonic Jacket Black Storm
Nyhet
4499,-
 G9 Original Harrington Jacket Navy
4199,-
 Sonic Jacket Navy
Nyhet
4499,-
 Rokig Coat Navy
2899,-
 Trenton Jacket Olive
2199,-
 Argon Vest Super Nova
Nyhet
1799,-
 Stockholm Raincoat Navy
2199,-
Artikkel 1-60 av 562

Jakker

Jakker og ytterplagg bør alltid være langsiktige investeringer. Hvilken jakke som er det beste valget for deg avgjøres av når og i hvilke anledninger du ønsker å bruke jakken og hvilke andre plagg jakken skal kombineres med. Mannens klesgarderobe bør inneholde mer enn en jakke og bør inneholde jakker både til de forskjellige årstidene og forskjellige stiler. Visse jakker bør kunne brukes i mer formelle anledninger og til kaldere dager, på samme måte som du behøver tynnere jakker for den varmere delen av året. Unngå snarveier som det å velge ski-jakken som den eneste vinterjakken da jakken vi har på oss sier mye om de øvrige plaggene du velger å bruke.

Selv om du ikke vanligvis ikke bruker dress eller blazer er en marineblå frakk i grov ull et stilig og tidløst alternativ og en langsiktig investering da den kan brukes i mange kombinasjoner og stiler. Det er viktig å huske på at også jakker, og kanskje først og fremst frakker, kan tilpasses hos en skredder for å skape helt korrekt passform til deg. En tynn dunvest eller en quiltet vest er et perfekt varmende lag som kan benyttes som eget plagg eller som et ekstra lag under eller utenpå dressjakken eller blazeren som gjør at du også kan bruke disse som ytterjakke vår og høst.

Uansett om du velger en frakk, fieldjakke, vokset jakke, oilskinjakke, vindjakke, regnjakke, vår-, sommer-, høst- eller vinterjakke skal jakken passe til øvrige plagg i klesskapet. Forsøk å finne den jakken som passer din stil og velg en jakke som ikke bare skal beskytte deg mot vær og vind, men som framhever øvrige plagg i antrekkene dine. Inspirasjon til hvordan du kombinerer jakken med stil finner du i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »