✔ Fri frakt over 399,- ✔ Fri retur ✔ 1-4 dagers levering

Vanlige spørsmål

 • Returer

   Returer

   Dersom du har angret ditt kjøp kan du returnere dine varer til Care of Carl AB uten kostnad i løpet av 14 dager og få pengene tilbakebetalt innen 14 dager etter mottatt retur. Benytt angrerettskjemaet som lå med i pakken samt vår forhåndsbetalte returfraktetikett som ligger vedlagt i alle sendinger fra oss. Ved feilsendt vare kontakt våre kunderådgivere slik at vi kan rette til feilen.

   For å bytte vare

   For å bytte en vare og for at din ønskede byttevare ikke skal bli utsolgt, anbefaler vi deg å legge en ny ordre før du returnerer varen. Ved betalingsmåte Faktura eller Delbetaling trenger du ikke å ligge ute med penger.

 • Levering

   Alle bestillinger som kommer inn til oss innen klokken 14:00 på hverdager sendes fra oss samme dag. Bestillinger som kommer inn på helg- eller helligdager sendes fra oss førstkommende hverdag. Leveringstiden er vanligvis 1-4 arbeidsdager.

   Alle bestillinger leveres normalt via Bring og hentes ut på nærmeste post i butikk/postkontor. Du får din hentemelding så snart pakken er registrert ankommet på utleveringsstedet. Du kan også velge å motta pakken på annet, fritt valgt utleveringssted. Dette gjøres i forbindelse med valg av fraktalternativ i kassen.

   Dersom fraktmåte er "Posten Servicepakke" (vises i kassen) leveres pakken til ditt nærmeste utleveringssted. Hentemelding kommer normalt via SMS når pakken finns å hente. Du kan hente pakken samme dag som du mottar SMS eller annen alternativ hentemelding.

   Fraktmåten "Hjemlevering" vises som alternativ i kassen dersom tjenesten er tilgjengelig på det oppgitte postnummeret. Leveres til hjemadressen hverdager mellom klokken 17.00 – 21.00. Bring kontakter mottager og informerer om at pakken er på vei ut innen forventet leveringstid.

 • Betaling

   Care of Carl tilbyr følgende betalingsalternativ:

   Kortbetaling
   Visa eller Mastercard. Ingen ekstra avgift.

   Faktura
   Betal når du har mottatt varene, betalingsvilkår 30 dager via Klarna. Ingen fakturaavgift tilkommer. Av sikkerhetsgrunner leverer vi til din adresse registerert hos Folkeregisteret når du betaler via faktura, les mer her.

   Delbetaling
   3, 6, 12 eller 24 måneder rentefritt via Klarna. Avgift for registrering og utsendt faktura tilkommer.

   PayPal
   Du kan betale med PayPal, velg alternativet i kassen og følg deretter instruksjonene. Du må ha en PayPal-konto for å kunne gjennomføre betalingen via PayPal. Dersom du ikke har det så kan du enkelt skape en konto ved bestillingen. Så snart betalingen er godkjent sendes varene fra oss og ingen ekstra avgift tilkommer.

Våre to vanligste spørsmål

1. Når og hvordan sendes min faktura?

Ved valg av faktura 30 dager sendes fakturaen på mail samme dag som din bestilling sendes fra oss. Fakturaen kommer direkte fra Klarna.

Ved delbetaling sendes første fakturaen med brev og kommer til deg i midten av den påfølgende måneden etter at kjøpet ble gjort. Eksempel: Første fakturaen for kjøp gjort i januar kommer i midten av februar. Ved spørsmål som gjelder delbetaling kontakt Klarna.

2. Jeg skal returnere deler av min ordre. Hvordan skal jeg betale?

Når vi har mottatt din retur tar vi bort den/de returnerte varene fra fakturaen og en oppdatert versjon av fakturaen sendes til deg via mail. Vent med å betale til den oppdaterte fakturaen er mottatt. Ved betaling av et mindre beløp før returen er registrert hos oss skapes det en delbetalingskonto hos Klarna.

Trygghet

På CareOfCarl.no handler du tryggt. Dersom du vil lese mer om trygghet og sikkerhet klikk på alternativene nedenfor:

 • Trygg E-Handelsertifisering

   Trygg e-handel - hva betyr sertifiseringen?


   Trygg e-handel er en godkjenningsordning for nettbutikker. Nettbutikkene skal fylle de 12 kravene i ordningen og etterleve dem løpende, se kravene på http://www.tryggehandel.no/. Et sekretariat følger dette og kan inndra godkjenningen for dem som ikke følger opp. Hver eneste dag sjekkes kredittverdigheten til de godkjente bedriftene, og det foretas anonyme prøvekjøp for å sikre forbrukernes rettigheter overholdes. Trygg E-handel har også et system for å håndtere kundeklager.

   Trygghet

   Trygg E-handel skal sørge for fastlagte klare, enkle og mer enhetlige rammer for forbrukernes forventninger og netthandlenes forpliktelser ved handel på nettet. Trygg E-handel har utviklet et sett med 12 krav som bygger på norsk lovverk for e-handel og erfaringer fra tilsvarende internasjonale godkjenningsordninger. Når du handler på en Trygg E-handel nettbutikk kan du være sikker på at nettbutikken oppfyller norske lover. Nettbutikkene kontrolleres jevnlig for å sjekke om de følger kravene for den godkjenningen de har fått fra Trygg e-handel.  Trygg e-handels krav er tatt fram for at du som forbruker skal kjenne til og kunne følge opp dine rettigheter når du handler på nettet. Bant annet stilles det store krav på at butikken skal være tydelig med sin identitet, ha sikre og gode rutiner for håndtering av personopplysninger, benytte seg av sikre betalingsløsninger og at firmaet har en stabil økonomi. Du kan se alle kravene for å få en Trygg e-handel-godkjenning her; Trygg e-handels krav.

   Sikkerhet

   Distansehandel Norge kontrollerer at kravene som stilles for å være godkjent av Trygg e-handel oppfylles. Når du handler på en Trygg E-handel nettbutikk kan du være sikker på at nettbutikken oppfyller norske lover. Nettbutikkene kontrolleres jevnlig for å sjekke om de følger kravene for den godkjenningen de har fått fra Trygg e-handel. Dette gjøres via kredittkontroller, testkjøp og oppfølging ved mistanke om at kravene ikke følges av nettbutikken.

   Trygg -handel vil hjelpe deg hvis du opplever at en sertifisert butikk ikke lever opp til godkjenningsordningen.

   Dersom du klager på en nettbutikk som har godkjenningen Trygg e-handel og det viser seg at butikken ikke følger de kravene som stilles for godkjenningen så kontakter vi bedriften. Ved alvorlige brister i butikken kan sertifiseringen tilbakekalles umiddelbart.  Alt dette betyr at du som forbruker kan føle deg sikker på at det kun er seriøse bedrifter/nettbutikker som har Trygg e-handelsymbolet på sine sider.

   Trygg e-handel symbolet

   Alle som er godkjente som Trygg E-handel nettbutikker skal ha Trygg E-handel logoen synlig på sin hjemmeside. Ved å peke på den skal netthandelens status i Trygg E-handel komme opp – slik at forbrukerne vet at de handler med en seriøst og godkjent netthandel.

   Hvor finner jeg trygg e-handel sertifiserte bedrifter?

   Du frinner alle sertifiserte bedrifter her. Bedriftene er delt inn i kategorier etter sortiment for at du lettere skal kunne finne bedrifter som selger de varene og tjenestene du er intressert i.
 • Cookies

   Cookies


   Hva er informasjonskapsler, og hvordan bruker vi det?

   En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på datamaskinen din, og som inneholder informasjon som hjelper nettstedet å identifisere den besøkende.

   Det finnes to typer informasjonskapsler, og Care of Carl AS benytter seg av begge. Den ene typen lagrer en fil permanent på datamaskinen. Slike informasjonskapsler brukes for eksempel for å kunne følge med på hvordan du som besøkende beveger deg på hjemmesiden.

   Den andre typen informasjonskapsler som vanligvis benyttes, er såkalte økte informasjonskapsler. I løpet av den tiden du er inne og besøker nettstedet, deler vår webserver ut en unik identifikasjonsstreng for ikke å blande deg sammen med andre besøkende. En økt informasjonskapsel lagres aldri permanent på datamaskinen din, men forsvinner når du lukker nettleseren. Care of Carl AS benytter seg av tredjepartsinformasjonskapsler for å maksimere kjøpsopplevelsen. For at du problemfritt skal kunne bruke CareOfCarl.no, kreves det at du har aktivert informasjonskapsler.

   Informasjonskapsler brukes for å maksimere funksjonene på et nettsted og derved forbedre kjøpsopplevelsen. Ved hjelp av informasjonskapsler kan nettstedet blant annet holde rede på hvilke varer du har lagt i handlekurven.

   Les mer om informasjonskapsler på Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (Nkom) https://www.nkom.no/.

   Kan du selv styre bruken av informasjonskapsler?
   Ja. Hvis du ønsker å avstå fra bruk av informasjonskapsler, kan du deaktivere det i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Fremgangsmåten varierer ut fra hvilken nettleser du har. Det innebærer imidlertid at funksjonaliteten på nettstedet begrenses.

   Dersom du ønsker å stenge av markedsføring utenfor vår plattform, så kan dette gjøres via stegene som vist nedenunder. Merk at denne type markedsføring kan kun stenges av deg selv.

   For å stenge av interessebasert markedsføring fra Facebook:
   https://www.facebook.com/ads/preferences/edit/ - Under rubrikken ”annonseinnstillinger”.

   For å stenge av interessebasert markedsføring fra Google:
   Dersom du ikke er logget inn på et Google-konto, gå til https://adssettings.google.com/anonymous Klikk på de to blå knappene ved rubrikkene slik at de blir grå. Klikk siden «inaktivere» i de rutene som kommer opp.
   Dersom du er logget inn på et Google-konto: Gå til adressen https://adssettings.google.com/authenticated Klikk på den blå knappen til høyre for rubrikken slik at den blir grå. Det kommer nå opp en rute, klikk på ”Inaktivere”.

   For å stenge av interessebasert markedsføring fra Criteo:
   Gå til adressen https://www.criteo.com/privacy
   Under rubrikken ”2/ Criteo Sponsored Products”, klikk på begge knappene ved teksten ”Opt-out” og still disse om til ”on”.
 • Firmainformasjon

   Care of Carl AS

   • c/o Athene Vat Services AS
   • Sandakerveien 138
   • 0484 Oslo
   • Telefon: 800 31 200
   • Email: [email protected]
   • Organisasjonsnummer: 931 442 090
   • Hovedkontor:
   • Företagsgatan 44
   • 504 64 Borås
   • Sverige
   • Organisasjonsnummer: 556800-5739
Vil du fortsette der du var?
Nei, jeg vil starte på nytt
Ja, jeg vil fortsette

Kunderådgivning

Tilbake

Vanlige spørsmål

Svar på de mest vanlige spørsmålene finner du her.

Mail

[email protected]

Hverdager besvarer vi ditt mail i løpet av 24 timer.

4.80/5 5292 Omtaler

Veldig fornøygd. Min første Levisbukse på over 30 år, og den passar heilt perfekt.

Harald S

2024-07-22

Kjøper

2024-07-10

Rask og super service

Eli B

2024-07-17

Kjøper

2024-06-27

Utrolig rask levering 

Thomas V

2024-07-15

Kjøper

2024-07-03

Problemfritt

Trond S

2024-07-10

Kjøper

2024-06-30

Rask levering og alt stemte som beskrevet.

Eirik O

2024-07-09

Kjøper

2024-06-29

Fantastisk butikk. God service og rask levering. Jeg ba om utvidet bytterett i forbindelse med gavekjøp, og det var helt i orden. 

Toril O

2024-07-08

Kjøper

2024-06-26

gode priser og godt utvalg. rask levering

Bjørge B

2024-07-08

Kjøper

2024-06-26

Super service, ble levert på få dager

Joakim H

2024-07-08

Kjøper

2024-06-26

Rask, å bra service 

Robert S

2024-07-08

Kjøper

2024-06-28

Seriøs nettside, med kvalitetsprodukter. Rask levering, pakken kom frem etter et par dager, og jeg fikk en lapp med om hvem som hadde betjent mim ordre. Bra og ordentlig nettbutikk!

Lea F

2024-07-07

Kjøper

2024-06-24

Rask levering!

Ketil S

2024-07-03

Kjøper

2024-06-22

Som vanlig veldig rask levering og enkel retur hvis man må det.

Roger S

2024-07-02

Kjøper

2024-06-19

Rask levert  Enkel handel med seriøst firma. 

Svein L

2024-07-02

Kjøper

2024-06-18

Høy kvalitet og rask levering

Jonas B

2024-07-02

Kjøper

2024-06-19

som altid gikk den bra

Stefano R

2024-06-27

Kjøper

2024-06-18

Produktene var bra og ble raskt levert.

Eris J

2024-06-27

Kjøper

2024-06-17

Rask og god service.

Svein B

2024-06-27

Kjøper

2024-06-18

Rask levering👍

Christian O

2024-06-24

Kjøper

2024-06-15

Super rask levering

Sara K

2024-06-24

Kjøper

2024-06-12

Rask behandling

Kari N

2024-06-19

Kjøper

2024-06-02

Fin vare, rask levering.

Einar L

2024-06-18

Kjøper

2024-06-04

Veldig rask levering. Kommer garantert til å handle herfra igjen. 

Kine S

2024-06-18

Kjøper

2024-06-04

Bra nettside med godt utvalg. Rask levering. Veldig fornøyd.

Pål W

2024-06-12

Kjøper

2024-05-31

Rask levering, valgte en fin innpakning da det var en gave. Veldig fornøyd.

Jonas B

2024-06-12

Kjøper

2024-06-01

Super-rask levering !

Are G

2024-06-11

Kjøper

2024-05-30

Rask og effektiv levering 

Jonas M

2024-06-10

Kjøper

2024-05-21

Kjapp levering og like bra når man skal sende noe i retur. 

Margrethe T

2024-06-07

Kjøper

2024-05-23

Meget hurtig levering av god vare!

Ulf H

2024-06-07

Kjøper

2024-05-28

Meget bra opplevelse!

Alf H

2024-06-06

Kjøper

2024-05-27

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }