Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon

10 blazere og nye kombinasjoner
Blazeren har utallige bruksområder, og blir hva du gjør den til. Den skaper en sofistikert touch i et outdoor-inspirert antrekk, det er plagget som tar festantrekket til perfekt nivå eller som erstatter sweatshirten. Her får du våre ti favoritter akkurat nå... Les mer »
Lyset i tunnelen
Antrekket i denne ukens klesvalg er kanskje ikke det mest optimale for dager der snøen har lavet ned på gatene, men februar kan også by på snøfrie dager og dager med sol og disse dagene kan dette antrekket passe fint.... Les mer »
1 plagg, 3 outfits: Kashmirhoodien
Få plagg kan skape en mer avslappet følelse men allikevel passe fint til en mer dresset stil - plagget vi viser til er en hettegenser, produsert i kashmir... Les mer »
Andreas Weinås: Sjarmen med italiensk stil
Jeg har mange ganger reflektert over hva det er som gjør at italienske menn ses på som noen verdens best kledde menn... Les mer »
Fra virkeligheten; Når dressjakken ikke sitter perfekt
Mange kunder kontakter oss for å få hjelp til å finne dressjakker og blazere med riktig passform. For ikke å så lenge siden fikk vi inn et spørsmål som gjelder et problem som er ganske vanlig for menn som er lange, forholdsvis tynne og samtidig veltrente.... Les mer »
Ryggsekk og dress
Våren står for døren og i denne ukens klesvalg velger vi å se framover med inspirasjon som skaper vårfølelser. Vi velger nærmere bestemt å se på ryggsekken og hvordan den litt mer dressede versjonen av ryggsekken kan brukes på en annerledes måte, nemlig til dress... Les mer »
5 dressede sweatshirts
Sweatshirten ses ofte på som et uformelt plagg, vanligvis som en del av en veldig avslappet stil eller rett og slett som et treningsplagg. Her viser vi fem eksempler på sweatshirts som passer fint inn i mer dressede antrekk... Les mer »
Skjorte, i eller utenpå buksen?
Skjorte som plagg har sin historie helt tilbake til Antikken. Selvsagt så den annerledes ut enn i dag... Les mer »
10 jakker til den tidlige vårsesongen
Noen ganger kan det være vanskelig å velge, selv om man vet at man behøver en jakke og hva man skal bruke den til. Vi har plukket ut 10 favoritter som passer til denne årstiden og som vi håper kan gjøre valget enklere... Les mer »
Kunsten å velge riktig belte
Beltet er et tilbehør som diskré setter tonen på klærne du har på deg. Hvordan du velger og matcher beltet betyr mer enn hva mange tror. Her får du tips til hvordan du best velger belte og hva du helst skal forsøke å unngå... Les mer »
ARTIKKEL 1-10 AV 322.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle