Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon

Videotips: John Smedley – Behind the Brand & Design
I dag viser vi to videoer fra et av våre mange varemerker, nemlig John Smedley... Les mer »
Mønstret blazer
En mønstret blazer passer nesten alltid bra å ha på seg, uansett både sesong og tid på døgnet. Det finnes utallige forskjellige mønster og strukturer og velge mellom og det er kun din personlige stil og hvor mye du ønsker å stikke ut som setter grensene for valg av en mønstret blazer.En møns... Les mer »
Jeans til blazer
2017-01-17 | Stiltips
Vil man dresse ned en blazer er det perfekt å velge å kombinasjon den med et par uvaskede jeans. Velg gjerne et par som ikke har en unaturlig vask eller en alt for tydelig slitasje i stoffet. Sats heller... Les mer »
Er slipset dødt!? Lenge leve slipset
Slipsets være eller ikke være på 2000-tallet er et veldig omdiskutert spørsmål. Selve produktet ligger meg varmt om hjertet og jeg tenkte å ta et dypdykk i dette omstridte spørsmålet som tilbehør eller plagg.... Les mer »
Frakk med struktur
Lyse farger kan brukes året om og behøver ikke ses som farger som kun brukes til vår- og sommerbruk.... Les mer »
3 outfits til jobben
Kanskje du vil komme tilbake til jobben etter jule- og nyttårsfeiringen med en nystart når det gjelder stil og med ekstra energi og inspirasjon på kjøpet? Her gir vi tre forslag til jobboutfits til det nye året... Les mer »
Stilfeilen: Den for store dressjakken
Alla menn kommer til et punkt i livet da man skal ta på seg en dressjakke. Det viktigste når den dagen kommer er kunnskapen rundt det å velge riktig størrelse. En for stor dressjakke raserer hele inntrykket av antrekket du har på deg... Les mer »
Hva synes du om Carl Magazine?
Et nytt år er her og vi på Carl Magazine ser fram til et nytt spennende og givende år. For at du som leser skal få en enda bedre opplevelse... Les mer »
Tidløst og enkelt med en leken twist
Når det kommer til blazere er marineblått uten tvil den enkleste fargen man kan velge for kunne bruke jakken til mange anledninger.... Les mer »
Basisplagget: Sweatshirten
I vår serie om basisgarderoben har vi nå kommet til et plagg som er nyttig i mange sammenheng og i mange stiler; Sweatshirten. Les om det gamle treningsplagget som i dag like gjerne brukes på vei til trening som utenpå en skjorte... Les mer »
ARTIKKEL 1-10 AV 306.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle