Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
kampanjer
Kunderådgivning
Informasjon

Møt våren i mokkaskinn
I denne ukens klesvalg fokuserer vi på et material som er manges favoritt, nemlig mokkaskinn. Tidligere var det først og fremst sko som var produsert i mokkaskinn, men en eksklusiv mokkaskinnjakke er i dag noe som mange har veldig høyt opp på ønskelisten sin.... Les mer »
5 Car coats
Car coaten er et ytterplagg som opprinnelig av ble skapet for å beskytte og gi maksimal varme til passasjerer og sjåfører i datidens åpne biler. Plagget skulle være både varmende og stilig... Les mer »
Fieldjakken: Et arméplagg med stil
Mengder av plagg har oppstått fra den militære garderoben og har mange ganger blitt til plagg som er valgt å ha i garderoben av den stilbevisste mannen.  Fieldjakken er et av disse plaggene... Les mer »
Hvordan matcher man materialer med hverandre?
Stil handler først og fremst om å få fram en visuell balanse i de antrekk og plagg man kombinerer.  Kombinasjonen av ulike materialer i de plagg man bærer kan både høye og senke stilgraden... Les mer »
Shacket – skjortejakken
Shacketen – en kombinasjon av skjorte og jakke som kan brukes som en dresset jakke eller et mer uformelt alternativ til en skjorte... Les mer »
Sjöö Sandström: Utmerket svensk håndverk og skandinavisk design
Det prestisjetunge svenske klokkemerket Sjöö Sandström er en av verdens få uavhengige klokkeprodusenter og den eneste av sitt slag i Sverige. ... Les mer »
Matche klokken - Klokken er et allsidig tilbehør
I dagens innlegg vil vi på redaksjonen inspirere deg når deg gjelder hvordan du kan bruke klokker i forskjellige antrekk. Vi vil vise hvor allsidig en klokke er som tilbehør ved å vise fram samme klokke som tilbehør i forskjellige antrekk.... Les mer »
Kjøp klokke online - Ting å tenke på når du kjøper klokke
Når du kjøper en klokke, uansett om det er din første eller den tiende i samlingen, ligger det ofte en del tanker bak kjøpet og valget av klokke. ... Les mer »
Mars - Redaksjonens 10 favoritter
Herlige mars måned! Solen viser seg oftere og lengre og vi føler at våren er på vei på alvor. Med disse vårfølelsene i kroppen har vi plukket ut 10 av våre favoritter for denne måneden. Produkter som skaper en ny stil, er nyttige for årstiden eller rett og slett bare er ekstra fine... Les mer »
Pleie av klokker – slik tar du vare på klokken din
En fin klokke er en investering som med rett pleie og omtanke kan føres videre fra generasjon til generasjon. ... Les mer »
ARTIKKEL 1-10 AV 338.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle