Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon

10 skjorter til høstens oppstart på jobben
Vi er midt i august måned, og ferien er over for de fleste. Det betyr at hverdagen står for døren, og vi vender tilbake til arbeidsplassen. Kanskje lengter du ikke tilbake til skrivebordet, eller til lange møter mens solen skinner utenfor vinduene. Men, forsøk å se det fra et annet perspektiv og ... Les mer »
Slik forbereder og kler du deg til jobbintervjuet
For noen betyr august at "sommeren er slutt". For mange andre er det en fantastisk ny start med energi efter en herlig sommer og kanskje begynnelsen på en ny karriere? Vi gir noen råd når det gjelder antrekk til ansettelsesintervjuet... Les mer »
Sensommerstil – overgangen fra ferie til kontor
Når ferien går mot slutten og arbeidshverdagen igjen står for døren, må mange av dere der ute belage dere på en mer jobbpreget klesstil. Vi gir noen råd om hvordan denne overgangen kan gjøres myk og trivelig... Les mer »
Sloane Ranger – preppyens britiske fetter
Vi har tidligere her i Carl Magazine skrevet om den amerikanske stilen preppy og gått gjennom de forskjellige variantene av denne stilen i form av IVY og Trad. I dag er tiden kommet for å presentere Sloane Ranger-stilen, som enklest kan beskrives som preppy-stilens britiske fetter.Begrepet Sloane Ranger er fascinerende på mange m&... Les mer »
Toner i blått
I denne ukens klesvalg eksperimenterer vi med forskjellige nyanser av blått der en klassisk  Harringtonjakke utgjør basisplagget og der vi velger å bryte av det hele fargemessig med et par grå-beige slacks... Les mer »
1 plagg, 3 outfits: Dressen
Vi elsker virkelig dressen, og vi elsker klær som er bærekraftige. Bærekraftige i den forstand at de ikke bare er av høy kvalitet og produsert under gode forhold, men også er upåvirket av trender og skiftende sesonger og kan brukes i mange sammenhenger og med vidt forskjellige uttrykk. Dressen er en av grunnpilarene... Les mer »
Montblanc: Skriv med stil
Penner fra tyske Montblanc har siden tidlig på nittenhundretallet vært synonymt med viktige underskrifter og tidløs stil, men framfor alt overlegen kvalitet og funksjoner. Vi har besøkt Montblanc, og det er med stolthet og glede vi nå kan presentere dem i vårt sortiment... Les mer »
Rund hals kontra v-utringet?
Genseren er en viktig del av garderoben, og vi har alle våre favoritter. Genserens halsåpning avgjør inntrykket mer enn man kanskje tror? Nedenunder belyser vi de viktigste ulikhetene mellom en genser med v-utringet hals og en med rund hals... Les mer »
6 merkverdigheter om klær og stil
Det hender iblant at klær og stil ikke alltid går sammen helt som forventet. Regler går om hverandre, og mange av dem er uskrevne. Men hvorfor er det slik... Les mer »
Sensommer -dresset, men ledig til jobbstart
For mange av oss har sommeren høyst sannsynlig innebefattet shorts og en ledig klesstil. I denne ukens klesvalg tar vi deg tilbake til et mer dresset stil... Les mer »
ARTIKKEL 1-10 AV 427.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle