Logg inn

✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Badeshorts

 

Filtrere
/ sortere

VAREMERKE:

STØRRELSE:

FARGE:

Mønster

Rense
Filtrere
 Plain Swim Shorts Black
799,-
 Swim Shorts Navy
1499,-
 Starfish Swimshorts Black
499,-
 Bulldog Sport Swimshorts Navy
1599,-
 Starfish Swimshorts Navy
499,-
 Dolphin Swimshorts Navy
599,-
Artikkel 1-60 av 72

Badeshorts, badebukser

Valget av badebukser bør gjøres med like stor omsorg som øvrige plagg i klesgarderoben. Passform og modell sier mye om din egen stil, kanskje mer enn vanlig da badeshortsen ofte er det eneste plagget du har på deg på stranden, ved badebassenget eller på båtdekket. Stilfulle badebukser av høy kvalitet er derfor en stilmessig god investering.

Uansett om du er på sydenferie eller du er på favorittstranden her hjemme er vår ambisjon å kunne tilby deg den typen badetøy du behøver. For en mer sober og sofistikert stil anbefaler vi en ensfarget variant, mens varianter med mønster passer fint til solbrun hud og sommerdager både hjemme og i utlandet.

Noen ganger behøver du også å kunne kombinere badebuksene eller badeshortsen til andre plagg, både for å beskytte deg mot sola og for å være kledd ved et eventuelt besøk på bryggerestauranten eller strandkafeen. Et par gode solbriller, en oxfordskjorte og en vanntett klokke kan framheve stilen ytterligere. Et par myke bilsko eller loafers i mokka er et godt valg når det gjelder sommersko i kombinasjon med en stilig badeshorts for å skape et mer velkledd helhetsinntrykk. Dersom du heller vil bruke flip-flop eller strandsandaler velg gjerne en fin variant av god kvalitet. Les mer om hvordan du kan kombinere badebukser med stil i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »