Logg inn

✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Shorts

Filtrere
/ sortere

Underavdeling:

VAREMERKE:

FARGE:

STØRRELSE:

Rense
Filtrere
 501 Denim Stretch Shorts Bratwurst
W28 29 30 31 32 33 34 36 38
599,-
Artikkel 1-32 av 32

Shorts

Shorts kan brukes i både pyntede og mer avslappede kombinasjoner. Det finnes en myte som sier at ekte menn ikke bærer shorts, men det er helt feil. Shorts hører hjemme i alle menns klesskap og bør finnes i enhver basisgarderobe. Velg et par i bomull i beige, grått eller marineblått, et par i blå denim og et par i svart denim så har du shortsene du behøver for sommersesongen og sommerens varme dager.

Shorts kommer i et stort antall modeller og lengder der den beste lengden på shorts for de fleste menn bør slutte rett ovenfor knærne. Dette skaper en vakker, tidløs og visuelt stilig balanse. Shorts som er kortere er mer fritids- og sportsbetonte. Shorts med en lengde som slutter nedenfor knærne og visse ganger nesten nede ved ankelen kan gjør at man ser kortere og bredere ut og er modeller man kanskje først og fremst bør bruke i forbindelse med sport og fritid.

Kombiner shortsen til en oxfordskjorte eller denimskjorte, gjerne til seilersko, espadrillos eller et par sommerlige loafers som f.eks. et par bilsko. Til shorts passer det bestå å bruke sko uten sokker, alternativt med sokker som ikke synes ovenfor skoene. Forsøk å unngå å bruke sokker som vises eller vanlige sokker til shorts da det kan ødelegge et ellers fint stiluttrykk. Ved utøvende av sport er det naturligvis helt OK med sokker i skoene når du bruker shorts. Velg tilbehør til antrekk med shorts med forsiktighet og omsorg da disse blir mer synlige og påvirker helhetsinntrykket mer enn vanlig. Et fint belte og en klokka av god kvalitet et fint stilnivå i sommerantrekket.

Mer inspirasjon om bruk av shorts finner du i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »