✔ Fri frakt over 399,- ✔ Fri retur ✔ 1-4 dagers levering

Tailoring services

10

Tailoring Services by Care of Carl

 • Bestill en prøveeske med størrelser og passformer for å sikre at dressen sitter godt.
 • Velg mellom fem modeller.
 • Velg stoff, farge, passform og eventuelle tilpasninger.
 • Vi produserer dressen etter dine ønsker og leverer den innen 3-4 uker. Vær oppmerksom på at dressen ikke kan returneres ettersom den er skreddersydd for deg.
 • Du velger selv din egen skredder som tilpasser dressen til en perfekt passform.
 • Care of Carl refunderer utgiftene til skredderarbeidet.

FØRSTE BESTILLING?

Tailoring Services by Care of Carl

 • Bestill en prøveeske med størrelser og passformer for å sikre at dressen sitter godt.
 • Velg mellom fem modeller.
 • Velg stoff, farge, passform og eventuelle tilpasninger.
 • Vi produserer dressen etter dine ønsker og leverer den innen 3-4 uker. Vær oppmerksom på at dressen ikke kan returneres ettersom den er skreddersydd for deg.
 • Du velger selv din egen skredder som tilpasser dressen til en perfekt passform.
 • Care of Carl refunderer utgiftene til skredderarbeidet.

FØRSTE BESTILLING?

Velg en modell og begynn å bygge dressen din

LES MER FRA

Carl Magazine

Les hva kundene våre mener om Tailoring Services

★★★★★

Etter å ha testet det meste på markedet valgte jeg en dress fra Care of Carl´s "Tailor Made Suits".
Jeg er kjempefornøyd med produktet, passformen og servicen rundt tjenesten. Jeg kommer definitivt til å komme tilbake med nye bestillinger. Flott jobbet!

Peter H | 2023-12-07
★★★★★

Tjenesten er førsteklasses, og jeg anbefaler den på det varmeste! Så vel kvaliteten på stoffene som mulighetene for personlig tilpasning hos skredder etterpå.
Når man i tillegg legger til den kompetansen og personlige behandlingen som jeg fikk hos Care of Carl, kan ikke tjenesten få annet enn en sterk 5'er i karakter. Bra gjort Care of Carl – jeg kommer tilbake!

Hans-Christian A | 2023-12-28
★★★★★

Veldig god service og kvalitet på produktet.
Valgmulighetene for stoff og modell gjorde det enkelt å finne akkurat en slik dress jeg ville ha. Overordnet utrolig fornøyd!

Pontus S | 2023-12-05
★★★★★

Jeg er kjempefornøyd med passformen, stoffkvaliteten og sømmene - sitter perfekt.
Veldig verdsatt at man også får skreddertilskudd for å justere dressen - svært generøst og fantastisk service av Care of Carl!

Fredrik A | 2023-11-28
★★★★★

"Takk for veldig god og kunnskapsrik service. Dyktige og kunnskapsrike ved prøvingen og valget av materiale og passform. Veldig fornøyd med min nye smoking. Bedre enn forventet."

Jörgen A | 2023-12-13
★★★★★

Enkel prosess for å bestille dressene som kom innen 3 uker! Ser frem til å bruke min nye dobbeltkneppede dress ved alle anledninger. Takk!

Christian L | 2023-12-16
 • HVORDAN FUNGERER TAILORING SERVICES?

   Tailoring Services by Care of Carl gir deg muligheten til å skreddersy og produsere en dress etter dine behov og ønsker. Du kan velge modell, passform, stoff, farge og flere andre alternativer.

   Vi anbefaler alle våre kunder å bestille prøveesken vår før de begynner å bygge dressen sin (du må ha en kundekonto hos oss for å bruke denne tjenesten). Hvis du har brukt tjenesten før eller er sikker på størrelsen din, kan du hoppe over dette og gå rett til trinn 1.

   Klikk her for å bestille en prøveeske med ulike passformer i de to størrelsene vi velger for deg.

   1. Velg modell - du har fem modeller å velge mellom, alle tilgjengelige i begge passformene våre.
   2. Velg passform - velg mellom slim og classic.
    TIPS: Hvis du er usikker på passformen, kan du bestille en prøveeske før du går videre her.
   3. Velg størrelse - dressjakken er også tilgjengelig i ekstra lang.
    Vær oppmerksom på at du kan blande størrelser, f.eks. jakke 50 og bukse 48.
    Alle buksene leveres i rå lengde, som du via vårt bidrag til skreddersøm kan justere til en perfekt lengde.
   4. Velg stoff - vi har fem stoffer å velge mellom, og du kan lese om bruksområde og informasjon om dem på konstruksjonssiden.
    TIPS: Hvis du er usikker på hvilket stoff du skal velge, kan du bestille prøveboksen vår.
   5. Velg farge - ikke alle stoffene finnes i alle farger, men det finnes en rekke grunnfarger å velge mellom.
   6. Legg til eventuelle tilvalg som monogram eller om du vil ha knapphull nederst på jakkeermene.
    Velg usprettede knapphull hvis du eventuelt skulle ønske å forkorte ermelengden hos en skredder.
   7. Når du er ferdig med å sette sammen dressen din, sjekker du ut via handlekurven som vanlig, og produksjon av dressen din starter.
    Du vil ha den hjemme etter ca. 3-4 uker.
    Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere dressen etter dette trinnet, da den spesialproduseres på bestilling etter dine ønsker.
   8. For optimal passform anbefaler vi at du tilpasser dressen hos valgfri skredder, som gjør endringene etter dine ønsker.
    Deretter sender du oss kvitteringen for endringene, og vi refunderer utgiftene opp til kroner 1500.

   Prisen på dressene våre varierer mellom kroner 8 500 og 9 000, avhengig av hvilket stoff du velger til dressen. Dette inkluderer en skreddergodtgjørelse på kroner 1 500,-.

 • HVORDAN FUNGERER PRØVEBOKSEN?

   For at du skal føle deg så trygg som mulig når du kjøper dress hos oss, tilbyr vi en gratis prøveboks der du får to dresser som du kan prøve hjemme i 4 dager. Vi sender også med to ulike passformer, slik at du enkelt kan velge hvilken som passer deg best.

   De to ulike passformene våre er Classic og Slim, der vidden og detaljene på buksene er forskjellige. Jakken er imidlertid den samme for begge passformene og er designet for å passe godt til både de avsmalnende og mer moderne Slim-buksene og til Classic - en romsligere passform med et mer tradisjonelt snitt.

   Prøveesken inneholder også hele vårt utvalg av stoffer som du kan velge mellom. Du vil også motta en brosjyre med informasjon om stoffene og hvordan du kan begynne å bygge dressen din.

   Bestill din prøveeske her. Fyll inn høyde, vekt og hvilken størrelse du vanligvis bruker i jakker og dresser, så matcher vi en prøveeske til deg. Når du har mottatt en bekreftelse, vil prøveesken bli sendt til deg i løpet av 1-2 virkedager.

   Hvis ingen av dressene passer, kan du kontakte vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg videre.

   Vær oppmerksom på at du vil bli belastet kostnaden for dressene hvis prøveesken ikke returneres innen 4 dager.

 • HVORDAN SKAL DRESSEN MIN PASSE?

   Hvis du er usikker på hvordan en dress skal sitte, anbefaler vi at du leser dette innlegget først. Der finner du en komplett guide til hva du bør tenke på når du prøver dressen.

   Når du bestiller dressen din, kan du velge størrelse på bukse og jakke separat, noe som betyr at du kan få jakke og bukse i ulike størrelser.

   Hvis dressene i prøveboksen ikke passer, kan du kontakte vår kundeservice, så hjelper de deg videre. Det samme gjelder hvis du synes at jakken er for kort i armene.

   Vær oppmerksom på at buksene leveres i rå lengde og derfor må sys opp av en skredder i etterkant. Dette dekkes av vår skreddergodtgjørelse.

 • KAN JEG RETURNERE DRESSEN MIN?

   Vi tilbyr ikke retur på dressene. Dette er fordi dressen din er skreddersydd i henhold til dine personlige valg.

 • HVORDAN FUNGERER SKREDDERSØMBIDRAGET?
   1. Bestill en dress via vår Tailoring Service.
   2. Når du mottar dressen etter 3-4 uker, kan du ta den med til en skredder etter eget ønske. Du får kroner 1 500,- for å gjøre justeringer, noe som er nok til å justere alle deler av jakken og buksen.
   3. Send en e-post til kunderådgivningen vår,[email protected], med et bilde av kvitteringen fra skredderen. Refusjonen vil bli utbetalt til det betalingsalterinativet som ble brukt ved kjøpet. Beløpet kan også settes inn på kundekontoen din som et tilgodehavende som kan brukes ved fremtidige kjøp hos oss hvis du ønsker det.

   Du vil motta maksimalt den angitte godtgjørelsen for det kjøpte plagget innen 1-3 virkedager. Hvis skreddersømkostnadene ikke utgjør den oppgitte godtgjørelsen, vil det tilsvarende beløpet på kvitteringen bli utbetalt.

 • HVA MENES MED FÔR?

   Halvfôret: En halvfôeet jakke over skuldrene og i ermene . Mangelen på fôr i selve jakkens fram- og bakstykke gjør at jakken føles litt mer føyelig samtidig som plagget faller mykt. En halvfôret jakke gir et gjennomarbeidet og føyelig plagg.

   Helfôret: En helfôret jakke er fôret i ermene , over skuldrene samt fram- og bakstykke. Fôret bidrar til å skjule plaggets konstruksjon, samtidig som det myke stoffet gir et føyelig plagg. En helfôret jakke har begrenset bevegelighet sammenlignet med en halvfôret eller ufôret jakke, men har til gjengjeld et gjennomarbeidet innside.

   Ufôret: Med ufôret jakke menes et plagg som ikke har noe innvendig fôr, noe som øker bevegeligheten i plagget, spesielt over ermer og skuldre. En ufôret jakke kan virke som en enkel konstruksjon, men en velsittende og ufôret jakke krever sin skredder.

 • HVA ER KONSTRUKSJON?

   Begrepet konstruksjon refererer til hele jakkens struktur eller mangel på struktur. En ukonstruert jakke mangler både mellomlegg og skulderpolstring, noe som resulterer i et mykt fall som tilpasser seg kroppens form. Det er komplisert å sy en ukonstruert jakke, og mangelen på mellomlegg gjør det vanskeligere å styre stoffet i riktig retning og skape en tettsittende passform, noe som gjør en ukonstruert jakke dyrere. En konstruert jakke gir derimot et kontrollert fall og en formfullendt silhuett, noe som passer godt til personer med skrå skuldre.

 • HVA BETYR SUPER 100, 110, 120 OG 130?

   På mange dresser og fine plagg kan du lese at stoffet er laget av Super 100-ull, Super 110-ull, Super 120-ull og så videre. Dette er en beskrivelse av hvor fine fibrene i ullgarnet er. Jo høyere Super-nummer plagget har, desto finere er kvaliteten og desto mer behagelig føles plagget for brukeren. Super 100 betyr for eksempel at ullfibrene ikke må være tykkere enn 18,75 mikrometer. For hver 10. økning i klassifiseringen reduseres antall tillatte mikrometer med 0,5, noe som betyr at et Super 110's-produkt ikke må inneholde fibre som er tykkere enn 18,25 mikrometer. Til sammenligning har menneskehår en tykkelse på 40-120 mikrometer.

 • DETALJER OM JAKKEN

   Slag: Slagene på en jakke er den delen av plagget som brettes over og ligger oppå brystet når jakken er kneppet. Slagene kan sees på som den delen som danner kragen på jakken og under. Slagetts utforming og bredde kan variere avhengig av motetrender og personlig stil.

   • Klassisk: Denne utformingen er vanligst på jakker og dresser. Det har et tydelig "hakk" der kragen møter jakkeslaget.
   • Spisse jakkeslag: Denne typen slag er mer formell og ses ofte på smoking og frakker. Jakkeslaget er noe spissere og peker oppover.
   • Sjalskrage: Denne typen har en jevn, kontinuerlig kurve uten skarpe vinkler eller hakk. Denne typen er vanlig på smoking.

   Splitt: En splitt (dobbel eller enkel) har som funksjon å øke brukerens bevegelighet eller å gjøre plagget lettere å ta av og på. Plaggg med smal passfor har som regel ofte dobbel splitt, mens plagg med normal til romslig passform ofte har enkel splitt. Det er også vanlig at splitten er sydd sammen med løse sting (som fjernes før bruk) for å holde stoffet på plass.

   Passpolert lomme: Noe som er vanlig på en dressjakke er at brystinnerlommen kantes av dressjakkens stoff og skaper en såkalt passpolerte lomme. Teknikken skaper en fin detalj som ofte forhøyer innerforets utseende.

Filtrere / sortere
Min stil Gå til "Stilrådgivning" for å aktivere Min stil, og opplev et mer håndplukket utvalg til deg.
Rense filter
10 Produkter
viser 10 av 10
Vil du fortsette der du var?
Nei, jeg vil starte på nytt
Ja, jeg vil fortsette

Kunderådgivning

Tilbake

Kontakt oss

Telefon

800 31200
Hverdager mellom 08.00-17.00.

Mail

[email protected]
Hverdager besvarer vi ditt mail i løpet av 24 timer.

Vanlige spørsmål

Svar på de mest vanlige spørsmålene finner du her.
4.80/5 5093 Omtaler

Rask levering, rask kundeservice ved bytte og god handelsopplevelse. 

Erik S

2024-04-15

Kjøper

2024-04-03

Raskt levert. Bra produkt. 

Jonas T

2024-04-11

Kjøper

2024-03-27

Fantastisk nettbutikk, og overlegen kundeservice! 

Jo T

2024-04-04

Kjøper

2024-03-26

Alltid bra!!!!!

Holger L

2024-04-04

Kjøper

2024-03-25

Problemfri handel. varen levert rett i postkassen. Produktet virker som forventet.

Egil G

2024-04-01

Kjøper

2024-03-21

Meget bra!!

Petter B

2024-03-28

Kjøper

2024-03-18

Rask levering, godt utvalg

Synne B

2024-03-21

Kjøper

2024-03-11

rask levering, anbefaler

Andrei T

2024-03-21

Kjøper

2024-03-12

Alltid fornøyd! 

Samraj S

2024-03-20

Kjøper

2024-03-10

Den ene skoen hadde en flik inne i skoen som har gitt meg gnagsår, eller alt topp.

Lars V

2024-03-18

Kjøper

2024-03-07

Rask levering. Svært fornøyd

Marcus A

2024-03-13

Kjøper

2024-03-03

Veldig fornøyd med levering og nye skoene. 

Méisam A

2024-03-11

Kjøper

2024-02-29

Fornøyd med kjøpet👍

Anette H

2024-03-11

Kjøper

2024-02-29

Supert utvalg av fine klær og god service

Line H

2024-03-11

Kjøper

2024-02-28

Great product and fast delivery. Thank you, Care of Carl!

Fredrik J

2024-03-06

Kjøper

2024-02-25

Fint skjerf. Rask service og levering , fornøyd :)

Merete D

2024-03-06

Kjøper

2024-02-24

Rask levering 😊

Youssef M

2024-02-29

Kjøper

2024-02-20

Bestilte en Gran sasso Alcantara jakke. Kjøpte også en liten suprise. Men fikk ikke noe ekstra, så det var jo kjipt. Ellers var jakken candy. 

Vetle K

2024-02-28

Kjøper

2024-02-14

Veldig god service, og rask levering.

Marianne E

2024-02-26

Kjøper

2024-02-15

Alltid fornøyd 

Abdelaziz M

2024-02-26

Kjøper

2024-02-16

Meget fornøyd. Vakkert slips. 

finn m

2024-02-26

Kjøper

2024-02-14

Enkelt, kjapt og gode priser. Jeg liker min nye Seiko.

Tore B

2024-02-21

Kjøper

2024-02-10

Anbefaler 👍

dragan j

2024-02-21

Kjøper

2024-02-09

Helt prefekt

Muhamet K

2024-02-19

Kjøper

2024-02-08

Veldig bra og smidig 

Pål C

2024-02-15

Kjøper

2024-02-05

Gode tøfler

Per R

2024-02-14

Kjøper

2024-02-04

Rask levering i miljøvennlig konvolutt og flott produkt :)

Mona G

2024-02-13

Kjøper

2024-01-29

10/10 , en kjempe bra side å bestille klær over nett på👍

Addil A

2024-02-12

Kjøper

2024-02-01

Alltid veldig rask levering og gode produktee

Nille A

2024-02-07

Kjøper

2024-01-28

Choose your delivery country
 • SE
 • SE
 • DK
 • NO
 • FI
 • DE
 • AT
 • IE
 • NL
 • FR
 • CH
 • ES
{ "SE": { "content": "Välkommen till vår svenska butik. ", "usp_list": [ "Fri frakt över 399 kr", "Fri retur", "1-3 dagars leverans" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_SV.png", "cta": "Välj ditt leveransland", "button_text": "Byt land" }, "IE": { "content": "Welcome to our English store! Here's some specific information for international customers.", "usp_list": [ "Free Delivery From €30", "Free returns", "No customs duties" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choose your delivery country", "button_text": "Change country" }, "DK": { "content": "Velkommen til vores danske butik! Her er nogle specifikke oplysninger for Danmark.", "usp_list": [ "Fri fragt over 299;-", "Fri retur", "1-3 dages levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DK.png", "cta": "Vælg dit leveringsland", "button_text": "Skift land" }, "FI": { "content": "Tervetuloa suomalaiseen kauppaamme! Tässä on tiettyjä tietoja Suomelle.", "usp_list": [ "Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille", "Maksuton palautus", "Toimitusaika 2-5 pv" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_FI.png", "cta": "Valitse toimitusmaasi", "button_text": "Vaihda maata" }, "NL": { "content": "Welkom in onze Nederlandse winkel! Hier is wat specifieke informatie voor Nederland.", "usp_list": [ "Gratis bezorging vanaf €30", "Gratis retour", "Geen inklaringskosten" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Kies uw bezorgland", "button_text": "Verander van land" }, "DE": { "content": "Willkommen in unserem deutschen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Deutschland.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_DE.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "AT": { "content": "Willkommen in unserem österreichischen Shop! Hier sind einige spezifische Informationen für Österreich.", "usp_list": [ "Standardversand frei ab 30 Euro Bestellwert", "Kostenlose Rücksendung", "Keine Zollgebühren" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_AT.png", "cta": "Wählen Sie Ihr Lieferland", "button_text": "Land ändern" }, "ES": { "content": "¡Bienvenido a nuestra tienda española! Aquí tienes información específica para España.", "usp_list": [ "Envío gratuito a partir de 30 €", "Devoluciones gratuitas", "Sin derechos de aduana" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Elija su país de entrega", "button_text": "Cambiar país" }, "FR": { "content": "Bienvenue dans notre boutique française! Voici des informations spécifiques pour la France.", "usp_list": [ "Livraison gratuite à partir de 30 €", "Retours gratuits", "Pas de frais de douane" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Choisissez votre pays de livraison", "button_text": "Changer de pays" }, "IT": { "content": "Benvenuti nel nostro negozio italiano! Ecco alcune informazioni specifiche per l'Italia.", "usp_list": [ "Spedizione gratuita oltre 399 kr", "Reso gratuito", "Nessun dazio doganale" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_EU.png", "cta": "Scegli il tuo paese di consegna", "button_text": "Cambia paese" }, "NO": { "content": "Velkommen til vår norske butikk! Her er litt spesifikk informasjon for Norge.", "usp_list": [ "Fri frakt over 399,-", "Fri retur", "1-4 dagers levering" ], "image": "https://www.careofcarl.com/dokument/bibliotek/Image/Bilder/Hemsida/Footer/country_select_NO.png", "cta": "Velg ditt leveringsland", "button_text": "Bytt land" } }
Set-Cookie: COUNTRY=US; path=/; domain=www.careofcarl.no; secure;