Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon

Ett plagg, tre antrekk: Skipperjakken
2017-09-12 | Redaksjonens valg
Skipperjakken er enda et i rekken av plagg som har sin opprinnelse i militær- og arbeidsplagg. Den er et utrolig anvendelig ytterplagg, og nedenfor gir vi deg tre tips om hva du kan kombinere den med .

Hvis du føler deg litt for oppkledd i en ullfrakk, men vil ha en varm høst- og vinterjakke som fortsatt holder deg klassisk og stilig antrukket, er skipperjakke et perfekt alternativ. Det dobbeltspente brystet holder deg varm også ved svært lave temperaturer. Kragen, som ofte er av nokså god størrelse, er opprinnelig utformet for å beskytte mot kald vind. Kort fortalt brukes laser til å stenge inne nitrogenatomene i tekstilfibrene, noe som gir en overflate der vanndråpene renner av omtrent som på teflon.

Gjør jakken noe mer pyntet ved å bruke den utenpå en litt uformell dress. Bær den sammen med jakke og bukse, eller bare til jeans, joggesko og en grovstrikket pologenser.

Att klä sig i svart
Svart väska
Grovstrikket pologenser, jeans og joggesko
En avslappet hverdagskombinasjon som passer like godt på en hvilken som helst høyskole eller universitet som på de fleste norske IT-bedrifter. Jeans med smalt snitt og italienske, halvhøye joggesko skaper et tidløst stilig preg kombinert til en grovstrikket pologenser.Jakke
En ledig kombinasjon av jakke med slips i matt ullkvalitet og lysebrune kordfløyelsbukser, der semskede mokasiner med gummisåle bidrar ytterligere til det uformelle inntrykket.Mindre formell dress
Et sekstitallsinspirert, men like fullt aktuelt antrekk, der dressen gjøres mindre formell med en tynn pologenser og chelseaboots. Skipperjakken blir en mindre formell erstatning for frakk, tidsmessig i stil med de øvrige plaggene.
Tekst: Mikael Vallin
Foto: Evelina SvantessonABONNER PÅ CARL MAGAZINE

Vil du få oppdateringer fra Carl Magazine? Registrer deg for å få vårt nyhetsbrev.


Ingen kommentarer
Bli den første til å kommentere:
Navn:
E-MAIL: (frivillig for svarsmelding)
Oppgi kode: KbCpyS (motvirker spam)