✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Sløyfe- & slipsguide

Knyt en sløyfe


Knyta fluga Knyta fluga

Orientalisk slipsknut


Forskjellene på en ferdig knytt sløyfe
 og en som du knyter selv er store. De unike brettene og det livet sløyfen får når du knyter den selv tar ditt antrekk til helt annet nivå og sannheten er at det faktiskt ikke er så mye vanskeligere å knyte en sløyfe enn skolissene dine. Prinsippet er det samme. Følg vår guide og lær deg å knyte din egen sløyfe.Knyte slips

Nedenfor har vi valgt ut fem forskjellige slipsknuter i forskjellig vanskelighetsgrader som passer til flere forskjellige tilfeller. Test en enkel orientalsk knute eller den mer avanserte og eksentriske Eldredge-knuten. 

 

Når du knyter slips, så gjør det så enkelt for deg som mulig. Følg instruksjonene trinn for trinn og bry deg ikke om et av trinnene skulle bli speilvendte. Det eneste som hender da er at slipsknuten får en annen retning enn den på bildet. Når du har fått til en ferdig knute så skal den brede enden på slipset slutte rett ovenfor buksene. Dersom den korte enden blir litt for lang så kan du skjule dette ved å putte den inn i skjorten eller i bukselinningen. Orientalsk slipsknute


Orientalisk slipsknut Orientalisk slipsknut
Orientalisk slipsknut

Den orientalske knuten er den enkleste slipsknuten å lære seg. Med dens lille og lett asymmetriske knute passer den bra til en skjorte med kort avstand mellom skjortesnippene som en turndown- eller buttondownkrage.


Four-in-hand


Four in hand slipsknut Four in hand slipsknut
Four in hand slipsknut


Four-in-hand knuten
 er den absolutt vanligste slipsknuten og dersom det er en knute du burde lære deg så er det denne. Den er relativt enkel å knyte og når den er klar gir den en mellomstor knute med et asymmetrisk utseende. Knuten passer bra til skjorter med mindre avstand mellom skjortesnippene som en turndown- eller buttondownkrage, men kan også fungere bra til en cutaway-krage dersom slipset er i et litt kraftigere material.


Windsor

Windsor slipsknut Windsor slipsknut

Windsor slipsknut

Windsor-knuten er en bredere, triangulær knute med en symetrisk form. Denne slipsknuten passer bra til skjortekragar med litt større mellomrom mellom skjortesnippene, som f.eks. en cutaway- eller fullspreadkrage.

 

Halv windsor

Halv Windsor slipsknut Halv Windsor slipsknut

Halv Windsor slipsknut


Halv windsor-knute
 er en veldig allsidig knute med et asymmetrisk utseende sammenlignet med sin storebror den hele windsor-knuten. I og med at den halve windsor-knuten er litt mindre enn den hele windsor-knuten passer den til flere forskjellige krager, som turndown-kragen men også fullspread‑krage.

 

Eldredge

Eldredge slipsknut Eldredge slipsknut

Eldredge slipsknut


Eldredge-knuten
 er en iøyenfallende og avansert slipsknute som er større enn windsor-knuten. Den flettede, fiskehalelignende knuten er kanskje ikke den enkleste å bære opp, men kan gjøre seg veldig bra i et velkomponert antrekk og til en cutaway- eller fullspread-krage.

 

 Til toppen  

 

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »