Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • Henri Lloyd

  Henri Lloyd

  Henri Strzelecki flyktet fra Polen til England under andre verdenskrig. Mr Henri hadde en stor interesse for havet og seiling. Datidens klær for sjøen bestod av voksede bomullsplagg og regntøy i oljelerret. Mr Henri innså det nye materialet nylons potensial; det var lett, slitesterkt og kunne gjøres vanntett. I 1963 startet Henri og Angus Lloyd firmaet Henri Lloyd.

   

  I dag velger seilere i f.eks. Americas Cup og Jules Verne Trophy plagg fra Henri Lloyd. Firmaet drives i dag videre av andre generasjon Mr Henri.

 • Sir Ben Ainsley

  SIR BEN AINSLIE

  Ben Ainslie er en av de mest framgangsrike seilerne gjennom tidene. I bagasjen har han ni seirer i europeiske mesterskap samt elleve seirer i verdensmesterskap. I OL i London i 2012 tok Ben sin fjerde olympiske gullmedalje for fjerde året i rad og sikret seg dermed en plass i historien. Ben er skipper for Team Land Rover BAR som konkurrerer i Americas Cup.

  Ikke bare som Storbritannias mest framgangsrike seiler, men også den mest framgangsrike seileren i olympisk historie. I januar 2013 ble Ben adlet for sine innsatser som eksepsjonell seiler.

 • Henri Lloyd
 • Henri Lloyd
 • Henri Lloyd

  HENRI LLOYD & RWR

  Det finnes et uttrykk som sier: ”For å kunne røre deg framover må du først lære deg hvor du kommer fra». Dette er noe man har tatt til seg i Henri Lloyds kolleksjon Round the World Race (RWR). Her tar man vare på sin lange tradisjon med det å produsere seilerklær i klassisk stil kombinert med moderne følelse som passer bedre på yachten.

   

  I kolleksjonen finner du blant annet pikégensere, rugbygensere og shorts i sesongens farger.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:


Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-60 av 74
1  2  Neste »  |  Vis alle

 • Artikkel 1-60 av 74.