Logg inn

✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Jakker

SKJERF PÅ KJØPET

Nå får du et skjerf på kjøpet når du kjøper en jakke fra GANT.Filtrere
/ sortere

Underavdeling:

VAREMERKE:

FARGE:

STØRRELSE:

Rense
Filtrere
 Carson Parka Black
11499,-
 Sandford Parka Black
9699,-
 Wyndham Parka Black
9999,-
 Langford Parka Navy
10999,-
 Regulator Coat Navy
4999,-
 Regulator Coat Black
4999,-
 Regulator Parka Navy
7499,-
 Regulator Parka Black
7499,-
 Blake Jacket Black
3699,-
 The Light Down Gilet Black
2499,-
 Bolt XP Down Jacket Black
6999,-
 Trenton Quilted Jacket Black
2199,-
Artikkel 1-60 av 800

Jakker

Jakker og ytterplagg bør alltid være langsiktige investeringer. Hvilken jakke som er det beste valget for deg avgjøres av når og i hvilke anledninger du ønsker å bruke jakken og hvilke andre plagg jakken skal kombineres med. Mannens klesgarderobe bør inneholde mer enn en jakke og bør inneholde jakker både til de forskjellige årstidene og forskjellige stiler. Visse jakker bør kunne brukes i mer formelle anledninger og til kaldere dager, på samme måte som du behøver tynnere jakker for den varmere delen av året. Unngå snarveier som det å velge ski-jakken som den eneste vinterjakken da jakken vi har på oss sier mye om de øvrige plaggene du velger å bruke.

Selv om du ikke vanligvis ikke bruker dress eller blazer er en marineblå frakk i grov ull et stilig og tidløst alternativ og en langsiktig investering da den kan brukes i mange kombinasjoner og stiler. Det er viktig å huske på at også jakker, og kanskje først og fremst frakker, kan tilpasses hos en skredder for å skape helt korrekt passform til deg. En tynn dunvest eller en quiltet vest er et perfekt varmende lag som kan benyttes som eget plagg eller som et ekstra lag under eller utenpå dressjakken eller blazeren som gjør at du også kan bruke disse som ytterjakke vår og høst.

Uansett om du velger en frakk, fieldjakke, vokset jakke, oilskinjakke, vindjakke, regnjakke, vår-, sommer-, høst- eller vinterjakke skal jakken passe til øvrige plagg i klesskapet. Forsøk å finne den jakken som passer din stil og velg en jakke som ikke bare skal beskytte deg mot vær og vind, men som framhever øvrige plagg i antrekkene dine. Inspirasjon til hvordan du kombinerer jakken med stil finner du i Carl Magazine.

Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »