Logg inn

Retur og bytte av vare

For å bytte vare på raskeste måte

For å raskt bytte en vare og for at din ønskede byttevare ikke skal bli utsolgt, anbefaler vi deg å legge en ny ordre før du returnerer varen.   Ved betalingsmåte Faktura eller Delbetaling behøver du ikke ligge ute med penger.

Trinn for trinn guide

  1. Legg en ny ordre på www.careofcarl.no.
  2. Fyll i returseddelen som fulgte med forsendelsen og skriv inn ordrenummeret du fikk på din nye orde i feltet "Bytt vare raskt".
  3. Når din retur kommer til oss justerer vi din faktura slik at beløpet blir korrekt. vent med å betale den første fakturaen som lå med i pakken - du får en ny og oppdatert faktura sendt til deg.

Returnere eller bytte en vare

  1. Fyll i returseddelen som lå med i forsendelsen eller last ned som .pdf her. Dersom du vil bytte en vare, fyll i hvilke varer du ønsker å bytte til og årsaken til hvorfor du bytter. 
  2. Pakk varen godt inn. Det er du som ansvarer for at varen er godt beskyttet under transporten til oss. Du kan benytte deg av emballasjen du fikk varen i fra oss eller en tilsvarene emballasje.
  3. Klistre den vedlagte returfraktseddelen utenpå pakken.
  4. Lever pakken på et av postens utleveringssteder. Dersom du fikk pakken levert direkte i din postkasse som et brev kan du legge returen i nærmeste postkasse.
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.

Sweden

Norway

Denmark

Finland
Save my choice
Continue to Norway »