Logg inn

Kjøpsinformasjon


Aktuell informasjon

Vi på care of Carl gjør alt vi kan for at du som kunde skal kunne føle deg trygg når du bestiller varer hos oss. Vi følger alle retningslinjer som blir gitt fra norske myndigheter og WHO (World Health Organization) og jobber kontinuerlig med å følge opp dette både eksternt og internt for kunne holde butikken åpen for alle kunder.

Fri frakt og fri hjemlevering

På grunn av situasjonen vi befinner oss i har vi i denne perioden valgt å tilby gratis hjemlevering på bestillinger til postnummer der dette er en tilgjengelig tjeneste. De aktuelle fraktalternativene vises i kassen. Vi har for øvrig også alltid fri frakt på alle bestillinger som leveres til postens utleveringssteder. Vi har ingen minimumsgrense for beløp på bestillinger for å få fri frakt hos oss.

Bytte- og returrett

Vi har, på grunn av den rådende situasjonen og problemene dette kan medføre i hverdagen, valgt å øke antall dager for åpent kjøp og har nå utøket dette til 30 dagers åpent kjøp for at du som kunde skal føle deg trygg på at du kan levere inn returen når det passer deg i denne perioden.
Vi står alltid for returfrakten ved alle returer og bytte av varer uansett årsak; dersom du har angret kjøpet, ikke er fornøyd med kjøpet eller bare vil bytte til annen farge eller størrelse.

1-4 dagers leveringstid

Alle bestillinger sendes med Bring og leveres normalt i løpet av 1-4 hverdager. I kassen ser du hvilken transportmetode som er tilgjengelig på ditt postnummer. Du kan også selv endre valg av utleveringssted dersom du ønsker det. Normalt sendes alle pakker til nærmeste utleveringssted der du henter pakken dersom annet ikke framgår eller du gjør andre valg i kassen. Samme dag som pakken ankommer ditt utleveringssted mottar du en hentemelding via SMS. Har du valgt hjemlevering vil du bli kontaktet av Bring og Brings sjåfør før levering skjer. Visse forsinkelser kan forekomme på leveranser i tiden som kommer, men pr i dag går transportene som normalt. Følg gjerne med på transportørens hjemmeside for mer detaljert informasjon, https://www.posten.no/.

Bestillinger innen kl 14.00 på hverdager sendes alltid fra oss samme dag

Alle bestillinger som blir lagt inn i nettbutikken før klokken 14 på hverdager sendes fra oss samme dag. Bestillinger som kommer inn til oss på helger eller helligdager sendes fra oss nestkommende hverdag.
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »