✓ FRI FRAKT  ✓ 1-4 DAGERS LEVERING

Kjøpsinformasjon

Aktuell informasjon

Vi på care of Carl gjør alt vi kan for at du som kunde skal kunne føle deg trygg når du bestiller varer hos oss. Vi følger løpende alle retningslinjer som blir gitt fra norske myndigheter og WHO (World Health Organization) og jobber kontinuerlig med å følge opp dette både eksternt og internt for kunne holde nettbutikken åpen for alle våre kunder.

Fri frakt til utleveringssted/pakkeboks. Kampanjepris 49,- på hjemlevering*.

Vi har alltid fri frakt på alle bestillinger som leveres til postens utleveringssteder og vi har ingen minimumsgrense for beløp på bestillinger for å få fri frakt. Man betaler alltid kun summen man ser i kassen når kjøpet gjennomføres, ingen ekstra kostander tilkommer, hverken tollavgifter eller andre avgifter. Eventuelle andre avgifter betales alltid av Care of Carl.

På grunn av rådende situasjonen der mange ikke ønsker, eller ikke har mulighet til, å hente pakken på postens utleveringssteder har vi nå valgt å tilby hjemlevering til nedsatt pris og derfor valgt å senke prisen til kr 49,- for at du enkelt og trygt skal få pakken levert hjem til deg (normalpris for hjemlevering 99 kroner) . *Gjelder bestillinger til postnummer der denne tjenesten er tilgjengelig, se de aktuelle fraktalternativene på respektive postnummer som i kassen der du finner dine fraktalternativ på ditt/mottakerens postnummer.

Bytte- og returrett*

Det er alltid 14 dagers åpent kjøp, regnes fra den dagen da pakken hentes ut (bytterett gjelder ikke undertøy der forseilingen er brutt). Vi står alltid for returfrakten ved alle returer og bytte av varer uansett årsak; dersom du har angret kjøpet, ikke er fornøyd med kjøpet eller bare vil bytte til annen farge, størrelse eller annen vare. Returpapirene ligger alltid med i pakken fra oss.*I forbindelse med kjøp av gaver har vi mulighet til å forlenge tiden for åpent kjøp slik at man kan bytte gaver senere enn den vanlige tidsfristen på 14 dager. Ta i så fall kontakt med oss så noterer vi dette i våre system slik at gaven kan byttes senere dersom det skulle være behov for det.

1-4 dagers leveringstid

Alle bestillinger sendes med Bring og leveres normalt i løpet av 1-4 hverdager (leveringstiden styres av postnummer/hvor i landet man bor). I kassen ser du hvilke leveringsalternativ som er valgbare på ditt postnummer. Du kan også selv endre valg av utleveringssted i kassen dersom du ønsker det. Normalt sendes alle pakker til nærmeste utleveringssted, alternativt postens pakkeboks, der du henter pakken dersom annet ikke framgår eller du selv gjør andre valg i kassen (som for eksempel valg av hjemlevering). Samme dag som pakken ankommer ditt utleveringssted/din nærmeste pakkeboks mottar du en hentemelding via SMS/epost. Har du valgt hjemlevering vil du bli kontaktet av Bring før levering skjer. Visse forsinkelser kan forekomme på leveranser i spesielle perioder, for eksempel under kampanjeperioder eller perioder som jul/nyttår. Følg gjerne med på transportørens hjemmeside for mer detaljert informasjon, https://www.posten.no/ eller via sporingslinken du alltid får fra oss så snart pakken er sendt herfra der du selv kan følge pakken du har bestilt.

Varer bestilt innen kl 14.00 hverdager sendes alltid fra oss samme dag

Alle bestillinger som blir lagt inn i nettbutikken før klokken 14 på hverdager sendes fra oss samme dag. Bestillinger som kommer inn til oss i helger eller helligdager sendes fra oss nestkommende hverdag. Så snart pakken er pakket og sendt herfra får du et mail fra oss som bekrefter dette.
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »