Logg inn

Kjøpsinformasjon


Aktuell informasjon

Vi på care of Carl gjør alt vi kan for at du som kunde skal kunne føle deg trygg når du bestiller varer hos oss. Vi følger løpende alle retningslinjer som blir gitt fra norske myndigheter og WHO (World Health Organization) og jobber kontinuerlig med å følge opp dette både eksternt og internt for kunne holde butikken åpen for alle våre kunder.

Fri frakt*, mulighet for valg av hjemlevering

*Vi har alltid fri frakt på alle bestillinger som leveres til postens utleveringssteder og vi har ingen minimumsgrense for beløp på bestillinger for å få fri frakt. Dersom man på grunn av rådende situasjonen ikke ønsker, eller ikke har mulighet til, å hente pakken på postens utleveringssteder tilbyr vi hjemlevering til en kostnad av 99 kroner på bestillinger til postnummer der denne tjenesten er tilgjengelig. De aktuelle fraktalternativene på respektive postnummer vises i kassen.

Bytte- og returrett

Det er alltid 14 dagers åpent kjøp (regnes fra den dagen da pakken hentes ut). Vi står alltid for returfrakten ved alle returer og bytte av varer uansett årsak; dersom du har angret kjøpet, ikke er fornøyd med kjøpet eller bare vil bytte til annen farge, størrelse eller annen vare.

1-4 dagers leveringstid

Alle bestillinger sendes med Bring og leveres normalt i løpet av 1-4 hverdager. I kassen ser du hvilke leveringsalternativ som er valgbare på ditt postnummer. Du kan også selv endre valg av utleveringssted i kassen dersom du ønsker det. Normalt sendes alle pakker til nærmeste utleveringssted der du henter pakken dersom annet ikke framgår eller du selv gjør andre valg i kassen. Samme dag som pakken ankommer ditt utleveringssted mottar du en hentemelding via SMS. Har du valgt hjemlevering vil du bli kontaktet av Bring før levering skjer. Visse forsinkelser kan forekomme på leveranser i tiden som kommer, men pr i dag går transportene som normalt. Følg gjerne med på transportørens hjemmeside for mer detaljert informasjon, https://www.posten.no/.

Bestillinger innen kl 14.00 på hverdager sendes alltid fra oss samme dag

Alle bestillinger som blir lagt inn i nettbutikken før klokken 14 på hverdager sendes fra oss samme dag. Bestillinger som kommer inn til oss i helger eller på helligdager sendes fra oss førstkommende hverdag.
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »