Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • Eton
 • Eton
 • Eton

  Eton


  Historien om Eton begynner med de som grunnla bedriften, David og Annie Pettersson. Som et resultat av 1920-tallets depresjon ble de tvunget til å stenge familiens sagverk. Dette førte til at David begynte å jobbe sammen med sin kone Annie, som hadde en liten systue i hjemmet. Systuen vokste og «Skjortfabriken Special» som den da het begynte å skape seg et kjent navn

   

  Etter en reise til England ble man betatt av navnet Eton og tok fram «The Eton Shirt”. Skjorten ble så populær at man på 1950-tallet velger Eton som sitt nye navn.

 • Eton

  ETON SKJORTER


  Under et besøk hos en av bedriftens leverandører av mellomlegg oppdager Etons administrerende direktør et bortgjemt strykefritt materiale. Materialet er gummiaktig og umulig å sy i. Til tross for at bransjen ikke hadde tro på materialet så er man på Eton helt overbevist om at det er framtiden. Sammen med spesialister på området tar man fram sin hemmelige blanding for strykefrie skjorter.

   

  Det ble en suksess. Allerede etter den første uken selger man bare på Harrods det det svimlende antallet 600 strykefrie skjorter.

 • Eton

  ETON DIAMOND


  Som en del av firmaets feiring av sitt 80-årjubileum velger Eton å produsere verdens dyreste skjorte, til en verdi av en kvart million kroner. Skjorten er produsert av et «Sea Island»-bomullsstoff og er besatt med diamantknapper. Denne aktiviteten fikk stor oppmerksomhet i media og turnerte i løpet av ett år rundt i verden til flere forskjellige Eton-butikker. Til slutt ble skjorten auksjonert ut i samarbeid med Harrods.

   

  Vinneren av auksjonen fikk senere skjorten skreddersydd etter sine mål. Overskuddet fra auksjonen ble donert til velgjørenhet.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:


Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-60 av 145
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

 • Artikkel 1-60 av 145.