Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • Eton
 • Eton
 • Eton

  Eton


  Berättelsen om Eton börjar med dess grundare David och Annie Pettersson. Som en följd av 1920-talets depression tvingades man stänga familjens sågverk. Detta ledde till att David började arbeta tillsammans med sin fru Annie, som hade en mindre syverksamhet i hemmet. Syverksamheten växte och Skjortfabriken Special som man då hette började göra sig ett namn.

   

  Efter en resa till England fastnade man för namnet Eton och släppte ”The Eton Shirt”. Skjortan blev så populär att man på 1950-talet väljer ”Eton” som sitt nya namn.

 • Eton

  ETON SKJORTER


  Under et besøk hos en av bedriftens leverandører av mellomlegg oppdager Etons administrerende direktør et bortgjemt strykefritt materiale. Materialet er gummiaktig og umulig å sy i. Til tross for at bransjen ikke hadde tro på materialet så er man på Eton helt overbevist om at det er framtiden. Sammen med spesialister på området tar man fram sin hemmelige blanding for strykefrie skjorter.

   

  Det ble en suksess. Allerede etter den første uken selger man bare på Harrods det det svimlende antallet 600 strykefrie skjorter.

 • Eton

  ETON DIAMOND


  Som en del av firmaets feiring av sitt 80-årjubileum velger Eton å produsere verdens dyreste skjorte, til en verdi av en kvart million kroner. Skjorten er produsert av et «Sea Island»-bomullsstoff og er besatt med diamantknapper. Denne aktiviteten fikk stor oppmerksomhet i media og turnerte i løpet av ett år rundt i verden til flere forskjellige Eton-butikker. Til slutt ble skjorten auksjonert ut i samarbeid med Harrods.

   

  Vinneren av auksjonen fikk senere skjorten skreddersydd etter sine mål. Overskuddet fra auksjonen ble donert til velgjørenhet.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-60 av 104
1  2  Neste »  |  Vis alle

 • Artikkel 1-60 av 104.