Logg inn

Du er nå innlogget!

Gå til Mine Sider

The Community

I over ti år har vi på Care of Carl dedikert hver eneste arbeidsdag til det å levere eksepsjonell god service og bygge nære relasjoner til kundene våre. Derfor føles det veldig spesielt å få vise fram noen av kundene våre nettopp i år da felleskapet er ekstra viktig for oss alle. Dere, alle våre kunder, er en stor del av vårt fellesskap – vårt community.

La deg inspireres til kommende høytider gjennom et nærmere bekjentskap med noen av våre fantastiske kunder som alle har en stor interesse for stil og kvalitet, og kledd i antrekk spesielt utvalgt for hver enkelt og hentet fra vårt store og varierte sortiment.”For meg er betydninge av community det å være deltaktig og det å høre til, noe jeg deler med andre mennesker og som gjør at jeg føler meg involvert. Det kan være små saker som det å holde fellesvaskeriet i orden og rydde etter seg eller noe veldig stort som jeg deler med mange millioner andre mennesker over hele verden”

– Ahmed Abdulle
”For meg er et community et sted der man deler felles interesser, fylt av latter og moro.”

– Bengt Häger
”For meg er felleskap så mange ting, det er når vi kan relatere til hverandre, når vi har noe felles vi er villige til å dele med oss av til hverandre. Det er å ta vare på hverandre, stå opp for hverandre – ikke fordi vi må, men fordi vi ønsker å gjøre det.”

– Thomas Ricard
”Et community – et felleskap – for meg er et sted der du er trygg og kan være ditt sanne jeg. Et sted der du blir akseptert for den du er, hva du liker og hva du gjør. Et sted eller en sinnstilstand der likestilte kan utveksle kunnskap, visdom, erfaringer og kreativ frihet koblet til noe alle har felles.”

– Adam Sparw
”Jeg skulle beskrive det å være del av et community, som det å være del av en gruppe som føler et felleskap. En gruppe der jeg kan være meg selv, en gruppe der vi alle har noe felles som samler oss.”

– Charlotte Ricard
”Jeg er en del av et stort dynamisk felleskap – et community – der det jeg setter aller mest pris på er muligheten det gir til å kunne føre sammen likesinnede mennesker med hverandre for at alle skal kunne vokse og bli bedre versjoner av seg selv (eller bare ha mer moro).”

– Elisabeth Schröder
”For meg betyr et felleskap et samfunn som er fritt for alle stereotyper og antagelser. Det betyr et sted der du kan være akkurat den du ønsker å være.”

– Bettiina Heino

Kjøp plaggene

 Racquet Sneaker Beige Suede
2999.-
 Bamboo Socks White
199.-
 Crew Neck Tee White
799.-
 Pembroke Derbys Black Calf
40.5 41.5 42 42.5 43 44.5 45 45.5
5799.-
 Maillon Bracelet Sterling Silver 21g
M - 18 CM L - 19 CM XL - 20 CM
7399.-
 Cedar Wood Shoe Tree
40 41 42 43 44 45 46
549.-
 James Crew Neck Tee White
399.-
 574 Sneaker Black
Finnes i mange størrelser
1099.-
 Wentworth G Yearling Black
Finnes i mange størrelser
5499.-
 Moc Toe Boot Oro Legacy Leather
3199.-
 Slimline Oxford Shirt Green/White Exclusive
959.- 1199.-
 Slimline Oxford Shirt White Exclusive
959.- 1199.-
 AT05 Running Sneakers Beach
2799.-
Welcome!
We only deliver to addresses within following countries.
You may continue browse on this .x but we are not able to deliver any goods outside this country.
Save my choice
Continue to Norway »