Avdelinger
Inspirasjon
Utvalgte varemerker
Varemerker
Kunderådgivning
Informasjon
 • Cheaney
 • Cheaney
 • Cheaney

  Cheaney

  Klassiske håndlagede sko produsert av de aller beste materialene, på den måten kan man enkelt beskrive det britiske varemerket Joseph Cheaney & Sons. De er firmaet som er helt dedikerte til produksjon av kvalitetssko som til 100% produseres i Northamptonshire, England, akkurat som når firmaet ble grunnlagt i 1886.

   

  Etter flere år som en del av skoprodusenten Church & Co, som på sin side eies av motehuset Prada, ble Cheaney kjøpt tilbake av de to fetterne Jonathan og William Church. Etter det har man med en ny energi bygget varemerket videre på den store pasjonen for håndverket og den britiske skomakertradisjonen som finnes i firmaet.

 • Cheaney

  Northamptonshire

  Det britiske grevskapet Northamptonshire er synonymt med produksjonen av tradisjonelt konstruerte kvalitetssko. Det faller seg derfor naturlig at det er nettopp her vi finner de fremste britiske skoprodusentene. Her finner vi flere anrike firmaer som Joseph Cheaney & Sons, Loake, Church's samt Crockett & Jones.

   

  Regionen har en tradisjon med å produsere sko som går å føre tilbake til midten av 1600-talet og den engelske innbyrdeskrigen, da man produserte sko til det engelske parlamentets tropper. Men, det var først på slutten av 1800-tallet som skoindustrien fikk sin riktige boom og det begynte å dukke opp organiserte fabrikker i regionen.

Filtrere / Sortere
Vis avdeling:


Oppdatere

Sortere:
Artikkel 1-6 av 6

 • Artikkel 1-6 av 6.